9 ani de Swiss Ecodent Klinik!

La împlinirea a 9 ani de activitate și grijă continuă pentru sănătatea orală a pacienților din România, marcăm acest moment aniversar și v-am pregătit numeroase surprize!

Sărbătorim împreună prin:

* 9 pachete pentru adulți, pacienți noi

* 9 pachete pentru copii, pacienți noi

* 9 vouchere de reducere pentru adulți, pacienți loiali

* 9 vouchere de reducere pentru copii, pacienți loiali

* carduri-cadou pentru profilaxie, pentru pacienți cu programări active în clinică.

Pachetele, voucherele și cardurile-cadou se supun unor Termeni și Condiții, publicate aici: https://swissecodent.ro/regulament-campanie-9-ani/ 

Ne bucurăm de activitatea de la începuturile Swiss Ecodent Klinik și până în prezent și continuăm să tratăm fiecare pacient precum un VIP – Very Important Patient!

Detalii despre Voucherele cu Reducere  

Vouchere Adulti:

a/ Vouchere pentru pacienti noi, constand in:

Consultatie si igienizare completa – 9 buc.

Valoare voucher 380 lei. Reducere de 50%. Se achita 190 lei. Valabilitate pana la data de 21.12.2020.

b/ Vouchere pentru pacientii fideli ai clinicii, constand in:

Manopere stomatologie generala, chirurgie, parodontologie – 9 buc.

Valoare voucher 190 lei. Valabilitate pana la data de 21.12.2020.

c/ Voucher Profilaxie in valoare 150 lei. Valabilitate pana la data de 21.12.2020.

Vouchere copii:

a/ Vouchere pentru pacienti noi, constand in:

Consultatie si detartraj – 9 buc

Valoare voucher 200 lei, reducere de 75%. Se achita 50 lei. Valabil pana la 21.12.2020.

b/ Vouchere pentru pacienti fideli ai clinicii, constand in:

Manopere stomatologie copii.

Valoare Voucher 90 lei. Valabilitate pana la data de 21.12.2020.

Cine este Swiss Ecodent Klinik?

Inaugurată în anul 2011, clinica dentară Swiss Ecodent este concepția tratării pacienturii pe model elvețian a Dr. Dr. Dr. Christian Marmandiu. Cu o continuă perfecționare internațională și experiență europeană, medicul specialist în Chirurgie-Implantologie și Parodontologie a configurat o echipă de medici stomatologi pregătiți să preia cazuri complexe pe oricare dintre ramurile stomatologiei.

Clinica Swiss Ecodent dispune de aparatură și tehnologie de ultimă generație – microscop, laser dentar, radiologie digitală, precum și de dotări speciale, cum este sala de chirurgie.

Radiografia digitală este vizualizată aproape instantaneu, are o calitate mult superioară celei clasice, iar imaginea poate fi prelucrată pe calculator. Avantajul esențial al radiologiei digitale este reducerea cu 90% a nivelului de radiație, față de radiologia clasică. De asemenea, permite prelucrarea imaginilor și evidențierea detaliilor ce nu pot fi percepute altfel de ochiul uman. La cerere, radiografia digitală poate fi imprimată la imprimantă de înaltă rezoluție sau transmisă electronic.

Mândria clincii dentare Swiss Ecodent și motivul pentru care pacienții ne aleg ani la rând este faptul că suntem o clinică dentară de familie, cu servicii conexe și complementare, ce asigură o bună sănătate orală începând de la vârsta de 6 luni, cu primul dințișor al bebelușilor și până la probleme specifice ale seniorilor. Cel mai în vârstă pacient al clinicii a împlinit vârsta de 101 ani.

Serviciile dentare complete contribuie la încrederea pacienților că, indiferent de situațiile neprevăzute sau urgențele apărute, pot găsi mereu rezolvare în același loc sigur din punct de vedere clinic, într-o atmosferă deschisă și transparentă.

Stomatologia generală, Chirurgia dentară, Endodonția, Protetica, Ortodonția, Implantologia, Parodontologia, Pedodonția, Estetica dentară și Profilaxia se reunesc toate sub același acoperiș: sediul Swiss Ecodent Klinik din zona Floreasca, sectorul 2 al Municipiului București. 

Încă de la începuturi, am crezut cu tărie și chiar a devenit crezul nostru că este mai bine să previi decât să tratezi! Astfel, de-a lungul anilor, am reușit să implementăm cu succes Programul de Recall pentru pacienți, care au înțeles grija și implicarea echipei Swiss Ecodent Klinik pentru sănătatea lor orală. Respectând recomandările medicului curant pentru controlul și igienizarea periodice, precum și specificațiile pentru menținerea igienei orale de acasă, ne bucurăm de pacienți adulți și copii ce revin cu zâmbetul pe buze la programările periodice, fără a prezenta urgențe sau dureri dentare!

Menținem deschis interesul de a ajuta cât mai multe persoane și primim cu brațele deschise pacienții ce decid să își construiască și întrețină un zâmbet natural, sănătos și frumos!

Ne puteți contacta atât la numărul de telefon cu tarif normal 021.9394, cât și pe Whatsapp la 0725.448.905, precum și pe mail la adresa de contact bucuresti@swissecodent.ro.

Toată lumea merită să se bucure de răsfăț dentar!

Pentru a intra in posesia voucherelor, completeaza formularul de mai jos:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.