Cand stii ca ai nevoie de o coroana dentara?

Noi credem ca mai bine previi decat sa tratezi, insa daca ai asteptat prea mult si dintele este foarte afectat de carii se poate apela la o coroana dentara. Coroana dentara este cea care intervine cand o simpla plomba nu mai este eficienta, intervenind in reconstructia dintelui.

coroane dentare

Cand ai nevoie de o coroana dentara? 

Coroanele dentare acopera partea vizibila a dintilor si sunt folosite doar in cazul in care dintele are un grad mai mare de distrugere asupra smaltului. Acestea nu ajuta doar la repararea dintelui, ci si refac dintele din punct de vedere estetic.

De asemenea, coroanele dentare pot restructura forma si imbunatati aspectul unui dinte ciobit, fracturat sau cu anomalii de crestere.

Pentru a putea cimenta o coroana dentara peste un dinte slefuit, acesta trebuie sa fie sanatos, tratat corect si imobil.

Coroana dentara inveleste dintele, iar in cazul in care dintele nu a fost tratat corect, se va degrada si vei constata prea tarziu, cand deja nu mai poate fi salvat.

Doresti mai multe informatii?  

Telefon: (+4)021.9394

E-mailbucuresti@swissecodent.ro

Adresa Clinicii Stomatologice Swiss Ecodent: Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov 2A, sector 2, Bucuresti, Zona Floreasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.