La prima programare in Clinica Stomatologica Swiss Ecodent din Bucuresti, echipa de la receptie se va implica in completarea unui chestionar referitor la starea generala de sanatate in momentul prezentarii, iar apoi medicul dentist va lua in considerare istoricul medical si va actiona conform celor observate in timpul vizitei. Tot aici vor fi avute in vedere si vor fi abordate corespunzator inclusiv cazurile speciale – paciente insarcinate, persoane cu afectiuni cardiace, diabetice sau cu osteoporoza etc.

Medicul dentist va incepe activitatea de examinare prin consultatia de specialitate cu ajutorul unei camere intraorale, insotita de o radiografie dentara, in cazul in care s-a optat pentru o consultatie dentara completa. Pe parcursul intregii examinari, medicul dentist va arata si va explica ceea ce constata.

La finalul consultatiei stomatologice, pacientul este complet informat despre stadiul in momentul respectiv, iar medicul dentist este pregatit pentru alegerea celor mai bune solutii in vederea realizarii planului de tratament. Astfel, se va preda pacientului un plan de tratament personalizat, pe baza caruia se vor discuta detaliile, pentru a gasi cea mai potrivita solutie atat din punct de vedere medical, cat si financiar.

Tarife Consultatie Stomatologica – Swiss Ecodent Bucuresti

  • Consultatie Dr. Christian Marmandiu, elaborare si prezentare status dentar si plan tratament: 250 RON
  • Consultatie medic stomatologie generala: 130 RON

Programeaza-te chiar acum la o Consultatie Stomatologica la Swiss Ecodent! Vei beneficia de diagnostic precis,  tratamente stomatologice premium, echipa multidisciplinara formata din medici stomatologi specializati si cu experienta internationala, servicii integrate, aparatura elvetiana ultramoderna.

Prima
Vizita