Oferta verii pentru toti cei care se intorc acasa!

Oricat de mult timp am fi plecati din Romania, tot aici ne intoarcem sa rezolvam lucrurile importante: participarea la o nunta, vizita familiei, consultatiile la medicul de familie sau la medicul stomatolog.

Ca sa venim in ajutorul tau, vara aceasta am pregatit o campanie care iti va aduce rapid zambetul pe buze. Alege Swiss Ecodent Klinik pentru realizarea lucrarilor tale dentare, iar noi iti oferim Gratuit o Consultatie, o Radiografie, un Plan de Tratament,plus 50% discount la igienizare. Stim cat de incarcat ai programul, asa ca l-am prelungit pe al nostru. Suntem la dispozitia ta de luni pana duminica, intre orele 09:00-21:00.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru o programare, iar noi iti vom oferi servicii premium si 10 ani garantie.

Clinica Swiss Ecodent a fost infiintata de Dr. Dr. Dr. Christian Marmandiu, medic stomatolog cu peste 28 ani de experienta in domeniu si peste 20.000 de implanturi realizate. Clinica lucreaza cu aparatura ultra-performanta, conform standardelor elvetiene, iar echipa este formata din asistente pasionate si medici specializati in Elvetia si Germania.

Doresti mai multe informatii? Contacteaza-ne aici:

Telefon: (+4)021.9394

Adresa e-mail: bucuresti@swissecodent.ro

Ne gasiti pe Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov 2A, sector 2, Bucuresti, Zona Floreasca.