Scrisoare către toate mamele!

Bună ziua, mămico!

Eu sunt Christian Marmandiu, medic stomatolog si coordonator al Swiss Ecodent Klinik. Știu că în luna septembrie ești mai agitată, te grăbești să cumperi caiete, ghiozdan, haine și rechizite.

Știu că pierzi orele de somn pentru că ziua parcă timpul zboară. Și eu am fost copil și îmi aduc aminte de mama și toată agitația prin care trecea la începerea școlii. Pentru ca tu să ai mai puține griji și mai mult timp, îți spun cum m-am gândit eu să te ajut.

În luna septembrie oferim 20% discount pentru orice intervenție realizată la copii, poate să fie plombă, extracție sau orice altceva. Clinica noastră are sediul în zona Floreasca și chiar dacă ești departe de noi, îți punem la dispoziție o mașină pentru transport care vă poate prelua de la o adresă din București, urmând ca după intervenție să vă lase unde doriți.

Cu timpul, noi am învățat că economisirea oricărui bănuț te poate ajuta mult. Iar tu, dragă mamă, ai nevoie să economisești timp și bani pentru a-l ajuta pe copilul tău să înceapă școala cu dreptul. Dacă toată vara ai amânat să-l programezi la stomatolog, acum ai ocazia să-l aduci și să te bucuri de un preț mai bun. Dacă tu consideri că ceea ce-ți oferim noi este util, te invităm să le povestești și celorlalte mame care se află în aceeași situație ca tine: își doresc să economisească timp și bani, în timp ce au grijă de copiii lor.

Spre final, vreau să-ți povestesc și câteva lucruri despre mine. În trecut, am înființat două clinici stomatologice în Germania și Elveția. După ce am acumulat suficientă experiență în țări străine, m-am decis să mă întorc acasă și să înființez clinica Swiss Ecodent în România. De ce în România? Pentru că am simțit că este momentul să le ofer și românilor servicii de calitate internațională. Anul acesta clinica împlinește 7 ani de când funcționează și de când am făcut mii de pacienți fericiți. Aici poți să descoperi mai multe informații despre mine:  https://swissecodent.ro/profile/dr-dr-dr-christian-marmandiu/ 

Doresti mai multe informatii? Contacteaza-ne:

Telefon: (+4)021.9394

Adresa e-mail: bucuresti@swissecodent.ro

Ne gasesti pe Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov 2A, sector 2, Bucuresti, Zona Floreasca.

Toate cele bune,

Christian Marmandiu