Serviciul de transport pentru pacientii clinicii este gratuit si face parte din politica noastra de excelenta in relatia cu pacientii. Noi punem la dispozitie transportul din orice locatie din Bucuresti catre clinica si ne asiguram ca pacientii sa fie transferati inapoi, catre locatia dorita.
Cand solicitati o programare in Clinica Swiss Ecodent, nu ezitati sa optati si pentru varianta de transport gratuit. Puteti uita de problema parcarilor supra-aglomerate, dar si de stresul conducerii sub influenta durerii si apoi a anestezicelor. Pe toata durata drumului de la clinica spre casa, va puteti relaxa ca un adevarat VIP (Very Important Patient).

Serviciul de transport a fost gandit si pentru pacientii copii care vin pentru tratamente la clinica noastra. Parintii pot opta pentru preluarea copiilor lor de catre microbuzul clinicii.
Aceasta este o modalitate de organizare eficienta a timpului de lucru al adultilor, nefiind necesara invoirea parintelui de la serviciu pentru a se deplasa cu micutul la clinica stomatologica. Noi asiguram astfel un transfer in siguranta pentru copii si confortabil pentru parinti, indiferent de conditiile meteo sau de trafic.

Pacientii clinicii beneficiaza de transport gratuit de Luni pana Vineri, intre orele 09.00–18.00.

Transport
Gratuit